Menu

MATING AV NYFØDTE

Mating ved hjelp av flaske burde være en avslappet og glad opplevelse for deg og barnet ditt

Closer to nature

Closer to nature

Vi utviklet Closer to Nature flaske-serien vel vitende om at babyer er lykkeligst når alt virker slik naturen hadde ment det - spesielt når de er sultne!

Ved hjertet av Closer to Nature-serien er vårprisvinnende tåteflaske, som har blitt spesielt designet for å oppmuntre ditt barns naturlige måte å ta til seg føde på.

Vi har designet alt tilbehør og utstyr du trenger for å gjøre livet letter for deg - fra steriliseringsapparat til baby-godkjente narresmokker til vår enkel-å-bruke-serie med brystpumper.

Easi-Vent™-FLASKE

Easi-Vent™-FLASKE

Vår prisvinnende serie med BPA-frie tåteflasker har blitt designet med amme-eksperter for å oppmuntre ditt barns naturlige måte å ta til seg føde på. Vi har designet en unik flaskesmokk som er enkel å sette på for å imitere de naturlige bøy og tøy og bevegelsene til mors bryst. Sammen med flaskens super-sensitive lukkemekanisme oppfordrer dette til at barnet ditt tar til seg føde på en naturlig, komfortabel og avslappet måte.

PRISVINNENDE TÅTEFLASKER

PRISVINNENDE TÅTEFLASKER

  • Spene er designet for å imitere den naturlige bøyen og følelsen av mors bryst
  • Super-sensitiv lukkemekanlsme
  • Myk naturlig følelse silikon-spene
  • Flaske som er lett å holde i med sakte-flyt spene
FLASKESMOKKER

FLASKESMOKKER

Hver tåteflaske leveres med en sakte-flyt flaskesmokk, perfekt for born i alderen 0-3 måneder. Med tanke på at babyen din vokser tilbyr vi en rekke flaskesmokker for at barnet skal kunne ta til seg føde med letthet, inkludert medium, rask og varierende flyt-hastigheter.

FANTASTISK FARGER OG DESIGN

FANTASTISK FARGER OG DESIGN

Vår unike tåteflaske er tilgjengelig i 5oz/15Oml og 9oz/260ml-størrelser i en rekke farger og dekorative alternativer for å lyse opp din babys verden!

BEROLIGNER BARNET

BEROLIGNER BARNET

Mødre vet at det ikke finnes noe mer vidunderling enn en rolig, fornøyd baby, derfor har vi utviklet en serie narresmokker som er godkjent av babyer. Den symmetriske tannregulerende sutten har blitt designet spesielt til å bidra til optimalisert godtagelse hos babyen, og i uavhengige tester har flare babyer godtatt disse narresmokkene første gang.* Så når du trenger å snu hyl og gråt til smil og søvn, bare velg en Closer to Nature-narresmokk.

*68 % av babyer godtar denne nye typen narresmokk første gang sammenlignet med bare 43 % for den gamle typen Closer to Nature design - i en uavhengig produkttest utført av Swift research i februar 2013 med 112 britiske mødre og babyer.

Narresmokker

Narresmokker

Mødre vet at det ikke finnes noe mer vidunderlig enn en rolig, fornøyd baby, derfor har vi utviklet en serie narresmokker som er godkjent av babyer. Den symmetriske tannregulerende spenen har blitt designet spesielt til å bidra til optimalisert godtagelse hos babyen, og i uavhengige tester har flere babyer godtatt disse narresmokkene første gang.* Så når du trenger å snu hyl og gråt til smil og søvn, bare velg en Closer to Nature-narresmokk.

NARRESMOKKER

NARRESMOKKER

  • Baby-godkjente narresmokker*
  • Symmetrisk tannregulerende form designet for å bidra til en naturlig oral utvikling
  • Omstillbar narrsmokk-tut gjør det lettere for babyer å korrekt sette inn narresmokken
  • Tilgjengelig i 2 aldersstadier - 0-6 mnd. og 6-18 mnd
  • Alle narresmokker er BPA-fri, for total beroligelse

*68 % av babyer godtar denne nye typen narresmokk første gang sammenlignet med bare 43 % for den gamle typen Closer to Nature-design - i en uavhengig produkttest utført av Swift research I februar 2013 med 112 britiske mødre og babyer.

close

Det ser ut til at du er i et annet land Bytte side?

Lukk