Menu

Cookies Statement

Informasjonskapsler og tilsvarende innretninger

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet www.tommeetippee.no. Dette hjelper oss til å gi deg en god opplevelse når du blar gjennom nettsiden og gjør det også mulig for oss å forbedre nettstedet. Informasjonskapsler er små tekstfiler som er plassert på datamaskinen eller andre tilgangsinnretninger av de nettstedene du oppsøker. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, gir du ditt samtykke til at vi legger ut informasjonskapsler på datamaskinen din.


Det er fire hovedtyper av informasjonskapsler:


Strengt nødvendige informasjonskapsler. Dette er informasjonskapsler som kreves for driften av nettstedet vårt. De omfatter for eksempel informasjonskapsler som gjør det mulig for deg å logge inn på sikre områder av nettstedet vårt.

Analytiske/ytelsesregistrerende informasjonskapsler. De gjør det mulig for oss å gjenkjenne og telle antall besøkende og se hvordan besøkende beveger seg rundt på nettstedet vårt når de bruker det. Dette hjelper oss til å forbedre den måten nettstedet fungerer, for eksempel ved å sørge for at brukerne lett finner det de ser etter.

Funksjonalitetsinformasjonskapsler. Disse brukes for å gjenkjenne deg når du kommer tilbake til nettstedet. Dette gjør det mulig for oss å persontilpasse innhold for deg, hilse deg ved navn og huske dine preferanser.

Målrettede informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene registrerer besøket på nettstedet, de sidene du har oppsøkt og de lenkene du har fulgt. Vi vil bruke denne informasjonen til å gjøre vårt eget nettsted og de annonsene som vises på siden mer relevant for dine interesser. Vi vil også kunne dele denne informasjonen med tredjeparter for dette formål.

Tabellen nedenfor gir ytterligere informasjon om de informasjonskapslene vi bruker.

 Navn på informasjons-kapsel  Type informasjons-kapsel  Formål  Varighet
ASP.NET_SessionId Strengt nødvendig Denne øktbaserte informasjonskapselen er avgjørende for at det skal være mulig for deg å bevege deg rundt i nettstedet og bruke de ulike funksjonene, så som tilgang til sikre områder av nettstedet. Uten denne informasjonskapselen vil det ikke være mulig å levere slike tjenester som Parenting Club og kjøp av produkter fra nettstedet. Denne informasjonskapselen lagrer den informasjon som spesifiseres nedenfor – merk at noe av denne informasjonen er avhengig av hvilke tjenester som brukes på nettstedet. Slutt på nettlesingsøkt
_utma Google analytisk/ytelsesbasert Fastsetter første besøk til nettstedet fra en bestemt nettleser 2 år
_utmb Google analytisk/ytelsesbasert Brukes for å etablere og fortsette en brukerøkt på nettstedet 30 minutter
_utmc Google analytisk/ytelsesbasert Har tidsstempling for det nøyaktige tidspunkt en besøkende forlater nettstedet Slutt på nettlesingsøkt
_utmz Google analytisk/ytelsesbasert Registrerer type av henvisning som brukes av den besøkende for å komme til nettstedet (så som direkte, henvisende lenke, nettstedssøk, annonsekampanje, e-postlenke) For mer informasjon om Google Analytics, kan du klikke på denne lenken (https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage). 6 måneder

 

Tredjeparts  informasjonskapsler

 Navn på informasjons-kapsel  Type informasjons-kapsel  Formål
NREUM New Relic Informasjonskapsler som brukes av firmaet NewRelic, som overvåker nettsidens ytelse
NRAGENT New Relic Informasjonskapsler som brukes av firmaet NewRelic, som overvåker nettsidens ytelse
JSESSIONID New Relic Informasjonskapsler som brukes av firmaet NewRelic, som overvåker nettsidens ytelse
ARRAffinity   Denne informasjonskapselen sørger for at alle den besøkendes sideforespørsler blir rutet til den samme serveren i alle nettlesingsøkter
EPi:NumberOfVisit EPiServer Denne informasjonskapselen har til hensikt å gi mer relevant innhold basert på det antall ganger en kunde har besøkt nettsiden.

 

 

Endring av innstillinger for informasjonskapsler

De fleste nettlesere gir deg valgmuligheten til å nekte utlegging av alle eller noen informasjonskapsler (mer informasjon om endring av nettleserinnstillinger er tilgjengelig på nettstedet til Information Commissioner’s Office her). Du må imidlertid være klar over at dersom du blokkerer informasjonskapsler, kan det være at enkelte av våre nettstedsfunksjoner eller tjenester ikke vil fungere ordentlig eller at de ikke vil være fullt ut tilgjengelig. 

Bildeelementer

Vi vil kunne bruke bildeelementer i e-poster som sendes deg for å kunne spore levering, om meldingen åpnes og om du deler innholdet i e-posten (men vi samler ikke inn informasjon om hvem du deler e-posten med). Det er ikke mulig for deg å slette eller deaktivere bildeelementene. Dersom du ikke samtykker til bruken av bildeelementer i e-poster til deg, må du melde deg av fra mottak av e-poster fra oss ved å følge instruksjonene som er fastlagt i personvernprinsippene (sett inn lenke) med overskriften «hvordan melde av».

Tredjeparts  informasjonskapsler
close

Det ser ut til at du er i et annet land Bytte side?

Lukk